Bio

 

Jeg er født 1992, opvokset i Nordjylland og nu bosat i det smukke område ved Bryrup i Midtjylland sammen med min mand og vores søn.

Jeg har en forkærlighed for følelsesdrama (helst ikke mit eget) og at stille spørgsmålstegn ved måden, vi lever vores liv på – to temaer du ofte vil støde på i mine bøger. I mange år har jeg skrevet bøger til unge om de store følelser og den første svære dans med kærligheden og har nu kastet mig over romance-genren. Jeg er fascineret af den magnetiske tiltrækning, den forbudte kærlighed og det svære parforhold, og jeg elsker kombinationen af humor, drama, tunge følelser og store klicheer med plads til også at have noget på hjerte.

Min debutroman udkom i 2010, og siden 2018 har jeg arbejdet som forfatter på fuld tid. Det var et stort spring at gøre noget andet, end folk forventede, eftersom ”man jo ikke kan leve af at skrive bøger” (det kan man heldigvis godt, viser det sig). Siden 2020 har jeg også passet min søn hjemme. Det betyder i praksis, at jeg har fået lidt mindre tid til at skrive, er blevet lidt mere træt og lidt mere effektiv. Jeg er enormt glad og taknemmelig for den frihed og fleksibilitet, mit arbejde som forfatter giver mig og min familie. Hvor heldig jeg er, at jeg overhovedet kan kalde det, at jeg lejlighedsvis sidder ved mit skrivebord og taster i tastaturet, for mit arbejde.